+4521444546 kennel@redcorner.dk

Hvalpe

Mød vores hvalpe, og se hvornår vi venter hvalpe.

Dine og vores krav

Det rette hjem

Det er vigtigt for os og hvalpen, at den får det rigtige nye hjem fra start. Det betyder bl.a. at du skal komme på et besøg, og ikke kan få hvalpen med hjem samme dag. Nogle finder det krav urimeligt og unødigt. Vi anser det som en selvfølge, at beslutningen om at få en hund er velovervejet. Vi ved, at det kan være svært at sige nej til sig selv, evt. børn, og opdrætter, når man sidder med en skøn hvalp i armene. Det er lettere at sige nej dagen efter over telefonen.

Besøg

Første gang du besøger os, ser vi helst, at det er kun er dig og din nærmeste familie, der kommer. Dvs. dem, der bor i det hjem, hvor hvalpen skal bo.  

Vil du udstille

Får du lyst til at udstille og eller opdrætte, hjælper vi dig gerne på rette vej. Vi ser gerne, at opdræt sker i samarbejde med os, da vi kan vejlede dig i forhold til valg hanhund, og de krav du bør efterleve, for at kunne gøre det bedste for racen.

Hvalpene

En hvalp hos os koster mellem 7.500-15.000,- kr. incl. moms.

Basset Hound

Ring til os for at høre mere.
. Alle vores Basset Hound er DNA testet for POAG.

Ruhåret Fox terrier

Ring til os for at høre mere.

Vi DNA tester for VDGS

 

Få en god start

Bestil Core hundefoder

Vil I også gerne sikre jer den bedste start? Alle vores hunde får Core hundefoder, som er kåret til et af verdens bedste mærker. Du kan få det leveret lige til døren med et foder abonnement som I kan få når I henter hvalpen.

Det siger kunderne

Kaj Munk: “Bare en hund, er der mennesker, der siger. Er det bare, at et andet liv har sluttet sig til mit. At en hale klapper i gulvet af glæde ved at høre min stemme. At en snude fortroligt stikker sig ind i min hånd. At to øjne røber mig verdner af tillid og hengivenhed? 

Vi opdrætter hvalpe løbende. Vores kuld er nøje planlagt, og vi vægter

temperament, sundhed og eksteriør ligeligt.

Hvalpene har DKK stambog, og sælges som familiehunde når de er 10-12 uger gamle. Nogle gange har vi en unghund, som søger nyt hjem.

Vi er inspireret af socialiseringsmetoden Puppy Culture, og hvalpene har oplevet larmende husholdningsmaskiner, børn i flere aldre, kat og meget andet. Dén indsats bidrager til, at din hvalp er velstimuleret og -socialiseret At den har fået den bedste start.  

Hvis man vil berige sit liv – de næste 10-14 år – med en hund, skal man forberede sig på den omvæltning det er at få en ven på fire ben. Vi anbefaler, at du sætter dig grundigt ind i den race, du har i tankerne, og f.eks. besøger en hundeudstilling, hvor der er rig mulighed for at tale med ejere af racen. Vi opfordrer også til, at du besøger flere opdrættere, fordi man som hvalpekøber også “køber” opdrætteren. 

Kontakt Os

Hvis du har nogle spørgsmål,  skal du være velkommen til at ringe til os

Adresse

Fabjergkirkevej 43
7620 Lemvig

Telefon

+45 21444546
sms besvares ikke.
Man - Fre 08:00 - 20:00
Lør - Søn 10:00 – 20:00

E-mail

kennel@redcorner.dk

Besøg kun efter forudgående telefonisk aftale.

Translate »

Få besked når vi har hvalpe?

Skriv dig op på listen, og vær den første til at få besked så snart vi venter hvalpe.

Hvile racer er du interesseret i?

Vi glæder os til at sende dig nyt om vores hvalpe :)