+4521444546 [email protected]

Ruhåret Fox Terrier hvalpe

Vi har fået hvalpe, husk at følge os på instegram hvor vi med tiden ligger billeder op. For mere info om racen skal du være velkommen til at ringe til os.

Så er det nye år begyndt….

Vi glæder os til, de hvalpe kuld vi har planlagt for 2019, du skal være velkommen til at ringe, for at høre mere. Udover det har vi nye hunde der sådan rigtig skal til at starte deres udstillings karriere op i ind og udland. Og der er nyheder på vej...

Basset Hound hvalpe er navngivet

Så har vi navngivet hvalpene efter Bonnie Sammie Dos Sete Moinhos og RedCorner´s Francis Flawless Flyer. Pigerne først: Madame Les Deux Magots og Mlle Marie Fleur. Drengen, Monsieur Matisse. Er du interesseret i en Basset Hound hvalp. Ring eller skriv til os, vi giver...

Vi har fået Basset Hound hvalpe

Vi er glade for at kunne fortælle, at vi har fået Basset hvalpe. Mor og hvalpe har det godt. Vi glæder os til at dele fotos med jer, når de er blevet lidt større. Forældre: Bonnie Sammie Disney Sete Moines Redcorner.dk Francis Flawless Flyer

Vi opdrætter hvalpe løbende. Vores kuld er nøje planlagt, og vi vægter

temperament, sundhed og eksteriør ligeligt.

Hvalpene har DKK stambog, og sælges som familiehunde når de er 10-12 uger gamle. Nogle gange har vi en unghund, som søger nyt hjem.

Vi er inspireret af socialiseringsmetoden, Puppy Culture, og hvalpene har oplevet larmende husholdningsmaskiner, børn i flere aldre, kat og meget andet. Dén indsats bidrager til, at din hvalp er velstimuleret og -socialiseret At den har fået den bedste start.  

Hvis man vil berige sit liv – de næste 10-14 år – med en hund, skal man forberede sig på den omvæltning det er at få en ven på fire ben. Vi anbefaler, at du sætter dig grundigt ind i den race, du har i tankerne, og f.eks. besøger en hundeudstilling, hvor der er rig mulighed for at tale med ejere af racen. Vi opfordrer også til, at du besøger flere opdrættere, fordi man som hvalpekøber også “køber” opdrætteren. 

Dine og vores krav

På samme måde som hvalpekøbere stiller krav til vores hvalpe, stiller vi, på hvalpens vegne, krav til vores hvalpekøbere.

Det er vigtigt for os og hvalpen, at den får det rigtige nye hjem fra start. Det betyder bl.a. at du skal komme på et besøg, og ikke kan få hvalpen med hjem samme dag. Nogle finder det krav urimeligt og unødigt. Vi anser det som en selvfølge, at beslutningen om at få en hund er velovervejet. Vi ved, at det kan være svært at sige nej til sig selv, evt. børn, og opdrætter, når man sidder med en skøn hvalp i armene. Det er lettere at sige nej dagen efter over telefonen.

Vi har forkøbsret, hvis man ikke længere kan have sin hund. 

Får du lyst til at udstille og eller opdrætte, hjælper vi dig gerne på rette vej. Vi ser gerne, at opdræt sker i samarbejde med os, da vi kan vejlede dig i forhold til valg hanhund, og de krav du bør efterleve, for at kunne gøre det bedste for racen.

En hvalp hos os koster mellem 7.500-15.000,- kr. incl. moms.

Kaj Munk: “Bare en hund, er der mennesker, der siger. Er det bare, at et andet liv har sluttet sig til mit. At en hale klapper i gulvet af glæde ved at høre min stemme. At en snude fortroligt stikker sig ind i min hånd. At to øjne røber mig verdner af tillid og hengivenhed? 

Hold dig opdateret

Vil du også gerne holdes opdateret med seneste nyt fra kennelen. Følg os på de sociale medier

Skriv en besked

10 + 4 =

Kontakt Os

Hvis du har nogle spørgsmål, kan du altid ringe eller skrive til os.

Adresse

Fabjergkirkevej 43
7620 Lemvig

Telefon

+45 21444546

Åbningstider

Man - Fre 08:00 - 20:00
Lør - Søn 10:00 – 20:00

Translate »