+4521444546 kennel@redcorner.dk

Team RedCorner

en seriøs og ansvarsbevidst kennel under DKK

At ville racen det bedste

David Johannes Øbro-Hansen, indehaver af kennel RedCorner, har opdrættet Basset Hounds i 16 år. Siden 2016 har han arbejdet på, at kunne begynde opdræt af Ruhåret Fox Terrier.

RedCorner er et team. Et team, der interesserer sig for hunde, opdræt og udstilling. Med deres forskellig baggrund, viden og kunnen, bidrager de til opdræt af Fox and Hounds.

David og teamet har altid ét mål for øje: At ville racen det bedste. Det betyder, at et kuld er nøje planlagt – længe inden det bliver født – og temperament, sundhed og eksteriør vægtes ligeligt.

Stor hundeviden og -erfaring samt evne og vilje til at hjælpe vores hvalpekøbere – uanset hundens alder – er hos os en hjørnesten i ansvarligt og seriøst opdræt.

 
 
 

Dedikeret opdræt

betyder, at RedCorner er gået all in; at vi har et engagement i hunde og opdræt ud over det sædvanlige. Eksempelvis kan nævnes, at vi:

 

  • Har alle påkrævede godkendelser, og overholder de lovmæssige krav, som stilles til et professionelt opdræt, og når man har mere end 3 tæver i sit opdræt. Det betyder, at vi modtager kontrolbesøg af dyrlæge og DKK´s kennelkontakter. Du er velkommen til at se de seneste kontrolrapporter.
  • Har DKK´s opdrætter- og hundeholderuddannelse.
  • Følger Bassetklubbens og Dansk Terrier Klubs anbefalinger for sundhedstests af hunde før de anvendes i opdræt.
 
 
  • Importerer hanner og tæver fra internationalt anerkendte opdrættere, med henblik på at at øge den genetiske variation.
  • Overøser vores hvalpe og hunde med masser af kærlig pleje, menneskelig kontakt, kvalitetsfoder mm. Se vores webshop. 
  • Er medlem af DKK, Basset Klubben og Dansk Terrier Klub, fordi vi derved aktivt bidrager til vigtigt foreningsarbejde, og kan være up to date inden for alle områder af vores passion.
  • Er medlem af Agria Breeders Club, hvor du kan få rabat på hundesygeforsikring, hvis du tegner en før hvalpen overdrages til dig.
  • Samarbejder tæt med vores dyrlæge, da det understøtter vores mål. 
  • Deltager i kurser, så vores viden holdes à jour
  • Uanmeldt besøg fra Fødevarestyrelsen

 

Sharing is Caring 

Videns- og erfaringsdeling midlet, der muliggør målet: At kunne gøre det bedste for en race. 

Breeding with Care

 

Helle:

 

“Med en hund i huset har alle en bedste ven: Man få altid en varm velkomst – også selvom man kun lige har været ude med skraldespanden. At være hundeejer giver rig mulighed for at blive en del af et fællesskab og møde mennesker man ellers aldrig ville møde.  Dertil kommer, at man daglig får motion; at børn lærer at tilsidesætte egne behov og tage ansvar; at hunde ikke kan se hudfarve, religion mv. Hunde kan lide dig som du er!”

 

 

 

 

Kontakt Os

Hvis du har nogle spørgsmål,  skal du være velkommen til at ringe til os

Adresse

Fabjergkirkevej 43
7620 Lemvig

Telefon

+45 21444546
sms besvares ikke.
Man - Fre 08:00 - 20:00
Lør - Søn 10:00 – 20:00

E-mail

kennel@redcorner.dk

Besøg kun efter forudgående telefonisk aftale.

Translate »

Få besked når vi har hvalpe?

Skriv dig op på listen, og vær den første til at få besked så snart vi venter hvalpe.

Hvile racer er du interesseret i?

Vi glæder os til at sende dig nyt om vores hvalpe :)